Vloeken en Vervloekingen.be
© Copyright Vloeken-Vervloekingen.be

Praktijk.

Meerdere voorbeelden van uit de praktijk

Vloeken en Vervloekingen en Pacten verbreken, “ Poorten “ sluiten. Deze dienen op afstand verbroken te worden ! Dit kan niet anders. Het is wel een vorm van Zwarte Magie ! Een uitdrijving heeft geen zin want dan komt het harder terug de ellende. Mede daar door zijn de prijzen gewoon gehouden. En met alles geldt ook hier; Na de behandeling of verbreking, Altijd 3 maanden na begeleiding ! Standaard! Dat is de kracht van Vloeken-Vervloekingen.be Contact opnemen
Er zijn bedrijven bijna gesneuveld door dat er een Vloek is uitgesproken over hen. Na de verbreking merkte ze direct dat het beter ging. Belemmeringen waren verdwenen. Vloeken -Vervloekingen.be heeft ze geholpen !
van uit de praktijk
Je hoort er wel meer over de Vloeken van: Voodoo, Wintie, Gingie, Gunaguna etc. etc. Een gevaarlijke wereld die veel schade aanricht !
Ga nooit zelf iets ondernemen in deze gevaarlijke materie over Vloeken en Vervloekingen
Praktijk Privacy: Uw privé is beschermd, uiteraard . Wij geven nooit informatie of email adressen aan anderen door. Uw gegevens zijn veilig ! Net als bij uw huisarts. Prijzen v.a. € 100 excl. BTW en gratis 3 maanden na begeleiding. Verbreken Vloeken, Vervloekingen en Pacten.
Zij hebben het achter de rug !
Neem contact op.